How To Contact Me

Thursday, October 17, 2013

SEJARAH kenakalan DULU ;)

Assalamualaikum…berhabuk-habuk dah…sampai labah-labah pun dah bersawang….actlly rindu berblog…..tapi blog aku tak la se hot FATIN SUHANA, IRINE, LYSA…n bla-bla….huhuhu…sorry…pinjam nama die orang kejap….now bz nak final….sempat lagi berblog walaupun hanya sementara…. Nak di ceritakan mengenai kawan aku seorang nie….yeah….form 1 kenal-kenal macam tu ja…we have been together start form2….kat situ mula la perkenalan kami…kami tak rapat sangat…pada mulanya…maklum lah..masih malu-malu lagi…tyme kat kelas die dok kat sebelah girl nie…muka girl nie macam cina….huhuhu…lama kelamaan kami rapat…jadi 6 sekawan….tapi antara keenam-enam tu…aku paling rapat ngan die…sebab ayah kami keja 1 tempat….masa tu tak tahu sangat la pasal ayah die tu…then die cite…bla2….rupenya….ayah aku kenal ayah die…so, tak dak masalah kami nak kawan…n nak spent time masa sama-sama. Start form2 jugak sampi la aku form5…..lepas skola mesti lepak sama-sama…..masa form2 sampai form 3….aku selalu kua ngan die pi lepak kat KAJANG….sebab…nak teman kan die DATING….dengan BAJU SKOLA lagi….nak dekat exam pun…still lepak sama-sama dekat perpustakaan awam…macam-macam laki kami kenal..hahahahha….baik dari sekolah SAAS, JALAN BUKIT (yg  nie xbape sure) , TEKNIK KAJANG, n yang paling HOT mestilah skola HIGH SCHOOL (sebab skola tu ramai dak laki hensem2…hensem ka?)….memang kelakar la dulu….DATING punya pasal kan…kami sanggup g melepak kat KAJANG tu… Naik form 4 until form 5….kami jarang lepak..sebab si dia pindah skola CONVENT….skola yg penuh dgn KONTROVERSI…hahahhaa…jangan marah yer MISS F….walaupun die tukaq skola…kami tetap lepak sama-sama…ada masalah pun share together…sampai sekarang kami masih berhubungan baik….rindu tyme perangai giler2 dulu…lepak sama…even kua ngan laki mana pun…kita tahu jaga diri kita mcm mana….orang pun tak kisah…sebab niat kita nak berkawan… Bila dah masuk zaman IPT….masing-masing sambung belajar,…..bila kua ngn laki tu dan ini…orang cakap kita nie suka tukar-tukar laki…tapi siapa dia nak judge kita macam tu….dia tak tahu apa pun perhubungan kita ngan laki tu…salah ka nak kua sama-sama….dengan niat nak berkawan….???....itu lah luahan MISS FADHLINA tempoh hari……sebelum tu perkenalkan sapa die fadhlina...nie kat bawah nie... 
                               
Fadh, ko dengar sini baik-baik….biar lah orang nak cakap apa pun pasal kita….jangan amik peduli…as long kita tahu apa yang kita buat tu betol,…..pergi MATI ngan orang tu nak cakap apa pun…sebab…die bukan siapa-siapa dengan kita….

 Seriously…rindu nak lepak dengan ko…spent tyme together…dengan perangai giler-giler kita….berkumpul mcm dulu…dengan syasya, aten, mieya, joely….seriusly….rindu… :’(…betul cakap CIKGU….zaman IPT berbeza dengan zaman sekolah…..yg pasti kita akan rindui adalah zaman SEKOLAH….I really appreriate bcoz ALLAH give me a person…that we call a fwenz….macam korang…bersyukur sangat……sebab korang yang terbaik…..termasuklah fatin halim, zaqwan hamam, hafrizz mazlan, aizzat ajib, sinja, afniza, anis, amir ayub,dilla amani, Lim li Yun, ….dan beberapa orang lagi nama…..(sory,,…bkn xnak tulis…tpi terlalu bnyak nama…hope korang tak terasa)…. Hope sangat kita nyer perhubungan sentiasa mekar….even masing-masing dah mempunyai kehidupan sendiri…bukan mudah nak mengembalikan memori saat indah zaman persekolahan tu….setiap gambar yg di ambil mempunyai maknanya tersendiri….dan makna tersebut…memang tak bole nak di ubah….orang tak kan faham macam mana kita berkawan…sebab kenis kita…strait to the point…cakap depan-depan kalau tak puas hati…e2 la cara kita berkawan…masing-masing tegur antara 1 sama lain…nie lah mereka yang sentiasa membuat hari2 saya yang ceria hingga lah sekarang

 
  










sorry guys....amik gambar kowang.... :)....sekian saja....bye2....