How To Contact Me

Monday, August 27, 2012

the answer is YESS!!! :*



assalamualaikum...kawan-kawan...nak sambung cerita hari tuh...hah...tapi kowang tengok gambar pown mesti dah tahu kan...wink wink wink.....

nie nak bagi tahu...jawapan nye YESS...hahhhaha...punya la suka aku....bukan senang kot nak buka hati nie...tapi untuk kebaikan...jalan yang baik adalah bersahabat dulu....kenali hati masing-masing kan kan kan??....insyaallah kalau jodoh tak kemana....bertahun lamanya nak bukak...masih tiada yang ikhlas...akhirnya ada jugak...."terima kasih ya allah"....

memang la orang cakap mula-mula ja seronok...lepas tu tak seronok dah....yang menjadi tak seronok nya....sebab...tak jaga hubungan tu baik-baik..tidak ada toleransi n bla,....bla....bla...bukan nak cakap aku nie bagos ke apa....tapi....kiter...sebelom ngan seseorang tu...mesti lah kenal hati die dulu kan....so,berkawan ja la dulu...tak perlu terburu-buru ok...???!!...

insyaallah...aku doa harap sayang, cinta , keikhlasan, kejujuran, dan sebagai nya...akan kekal di hati antara satu sama lain...bukan senang nak jumpa "cinta yang ikhlas nie tau"...hahahahha.......

lagi 1...dalam hubungan...tidak kisah la jauh ke dekat...especially jauh...bukan menjadi penghalang untuk cinta antara satu sama lain...yang penting percaya tu....tapi jangan la 100%....mesti ada rasa sangsi gak...kalau nak kepastian....tanya cara elok ngan pasangan tu...mesti die jawab ngan ikhlas seperti hati die.... ;)......

harap sayang awak kat saya kekal selamanya...amin...hahaha...harap nie....terima kasih sebab hadir jadi kawan saya....insyaallah untuk masa depan jugak... ^^....

cukup kot...cite cinta2 nie...nanti kiter cite len plak yer... bye... :*


Thursday, August 23, 2012

Falling in LOVE..??!

Assalamualaikum dan hye sume....ha...dah lama tak update blog...terasa rindu plak...nak update kali nie..huhuhu....entry kali bukan nak update pasal baju raya, kuih raya, n bla bla bla......kali nie nak update apa yang aku rasa...aku takut  untuk jatuh cinta...tapi kenapa hati rasa semacam ja...tak kan aku “falling in love” kot...ha...tapi tu yang aku rasa skunk nie...tak kan ngan die...bagi aku...dalam bersahabat...salah untuk aku ada perasaan macam tuh...itu akan menjejaskan persahabatan aku...ish...apa aku nak wat nie....hurm2...tak pa la...bia ja pendam perasaan tu...tak payah bagi tahu dia kan3??....huh....jadi buntu jap sebab fikir perasaan aku nieyh....hahahaaha...

Aku sebenarnya nak jaoh kan perasaan tu dari aku...tiba-tiba datang lak perasaan tuh...ish...satu masalah aku datang lagi...grrrrrr....tidak....apa patut aku wat nieyh....kalo pendam lama-lama...nanti jiwa yang merana...kalo cakap nanty takot di tolak....!!



Apa aku nak wat nieyh....??....ada sapa-sapa leyh tolong dak...confuse....patot buang ja perasaan tu..or teruskan..???....aku tak mahu hati aku jadi macam nieyh nanti...


susah nanti aku nak rawat kembali hati aku nanty...aku bukan nya senang nak terima orang dalam hidup aku nie...tapi kalau aku dah sayang...aku tak kan lepas...hahhaaha..jiwang nya aku....sabaq je la....

ok la...dapat jawapan nye nanty...aku update citer baru...kbye....assalamualaikum... ;)

Thursday, August 2, 2012

OUH...BERKECAI HATIKU!!...HANCUR LULUH....TIADA PENGUBAT DAH AIH...

HYE....assalamualaikum....dah lama aih...aku tak update blog aku nieyh...nek berabuk dah...hah...la nie korang tengok tak...title aku....itu la perasaan aku...hati aku bagai di siat-siat.....hancur tak terkata...




KORANG NAMPAK TAK GAMBAR kat atas tuh....itu dia....handfon pecah kan.... nie...blackberry yang aku baru beli...kena langgar ngan keta...mana tak hancur hati aku....nasib bek leyh on...cume skrin ja pecah.....then calar-calar cikit....bateri pown terok....sakit ati betol la...nak tak nak kena hantar pi repair jugak....sedih nyer.....robek hati ku kerana handfon ku dilanggar kereta!!!!....hope kereta tuh rosak kena langgar...huh...jahatnya aku.....(sabaq je la)...dah alang-alang nak pi repair fon..bek aku cari fon baru..kan3??.....mama aku cakap...tu la...pakai lagi handfon sampai 3.....nek nangis aku dengaq mama aku cakap macam tuh...dugaan di bulan puasa.....duit melayang...nasib bek la bulan puasa nieyh...ada wat site income....ada gak la duit kat aku...

dah...malas aku nak cerita panjang-panjang...sakit hati bile mengenang kembali saat-saat blackberry ku dilanggar kereta...