How To Contact Me

Friday, March 28, 2014

8 FEBRUARY 2014 : WEDDING LINA

Hye….assalamualaikum….kembali ke blog sebentar semata-mata nak post kisah wedding CIK FADHLINA…opssss…..PUAN FADHLINA MANSOOR….dah sebulan lebih peram cerita nie…hari nie baru nak post…..

Before wedding die 8 FEBRUARY 2014 …. Die contact aku sebab mintak teman cari baju kawen, n barang kawen…. So, temankan lah…..(dengan hati yang ikhlas k)….sebab bakal husband die outstation…ok done je part tu…

Today 8 FEBRUARY!!!!......wedding LINA!!!!.....dah set sapa yang datang tyme die NIKAH….nak tahu sapa yang dating…jeng3…..

Ha..dari kiri JOELY, SYA, LINA & AKU….kami ja yang datang…miea ngan aten xdapat datang…depa datang tyme LINA sanding ja…tyme nikah tu…tak payah cakap la…memang posing sakan..before MAJLIS di mulakan…YA ALLAH…LINA cantik tyme tuh…cantik giler….lepas nie tunggu turn dari salah sorang kawan ko nie plak….nie antara pic yang sempat snap before MAJLIS AKAD NIKAH DIMULAKAN….







muka bahagia aku untuk sahabat aku nie...tak tahu sapa yang snap pic nie....LINA sent kat aku...actly yang sebelah kiri tu PENGAPIT pengantin....


 

Alhamdulillah dengan sekali lafaz….LINA sah jadi isteri kepada ADIB….


     



Next, jam 12.30 tengah hari…tyme sanding…dah plan nak pi ngan PIJUL & ATEN...both of them adalah membe terbaik aku selain daripada LINA,SYA,ATEN,MIEA...


 


masuk je pintu dewan…letak hadiah siap2…tulis note untuk LINA….dan masuk cari tempat duduk then amik nasi….tengah makan tu….dengan tak cuci tangan…teros pi kt tengah..sebab nak snap pic LINA berarak masuk….pastu LINA mintak jadi PENGAPIT!!...CEPAT2 PI CUCI TANGAN...see…bidang terjun weyh…..sebab PENGAPIT asal datang lambat sikit….tak pa…demi sahabat tersayang….dalam 30minit jugak la..nak tunggu pengapit yang betul sampai….nie dia pic pengapit bidang terjun...






Kat majlis tngh hari tu…memang ramai yang datang…especially…batch kita orang…lama giler tak jumpa die orang…pergh…..masing2…makin kacak….makin cantik……sempat kami snap pic sama2….meyh layan pic kita orang dengan pengantin …



meyh aku perkenalkan sorang2, dari kiri : Shahirah, Hidhayah, Amira, Aimi (partner aku tyme KEJOHANAN OLAHRAGA SEKOLAH dulu), Sya, Joely, Miea, AKU, & NANA..


nie my best fwenz since 2006 : Aten, Joely, Miea & Sya...tyme nie LINA atas PELAMIN


dari kiri : Nabil (bf ATEN), ATEN, CIK Ririn , Hanim , & Najwa



ATEN r MISSING!!


  

Nizam & Atein ...aku ada dua kawan nama Fatin...so, jgan konfius



Arif n GF dia



nie antara sebahagian jer...ramai lagi sebenarnya....geng dak laki...ade yang xjoin time snap pic...nak kenal lagi sowang...yang dukung BABY tu... QAHIRAH...mama QAYLA...anak die comel!!!....die antara salah sorang kawan yang paling awal kawen....




Yang nie salah sorang senior kat sekolah kita orang….IZZAT NAJMI…die pun datang jugak….tak pernah borak ngan die depan2….dekat wedding LINA tu…first tyme borak ngan die :D


Nak selit sikit gambar pengantin 

 


nie je nak cita....anyway...tahniah LINA....dah jadi ISTERI orang dah....i know...banyak cabaran dan dugaan ko dengan adib before kawen...from A to Z...die cerita segala-galanya kat aku.....buat kerja gila sama2....teman pi dating dari sekolah....its so funny bila teringat zaman kita tyme sekolah dlu....jadi isteri yang solehah fadh...jangan nakal2...semoga kekal hingga ke jannah....tak dapat travel sama2.. :') .... note to adib, plz take care of her.....bimbing die ke jalan yang benar....im so proud of u....boleh tahan dengan lina...dan akhirnya...ke jinjang pelamin jugak... 

k...done...tq sebab sudi membaca....