How To Contact Me

Sunday, May 22, 2011

maaf + rndu...



assalamualaikum...

firstly untk zulfa..

sowy k...aq xsngje nk add akaq ko...btw..u dont worry..aq dh remove....
maaf sgt2...:(...
kalo ko dh maafkn aq..text aq ekh syg...<3


second 4 fadh mans0or...

aq rndu gilew kat ko weyh...ary tuh dpt jmper skjp jer wktu knduri akaq ko...nk tnang dh ekh??smpi aty ko x bg thu...sedih aq...:(..hehehehehe...aq grau je la...bler la dpt jmper ko g dak gmok....btw..STPM t..wat elok2 weyh..aq sntiase sokong ko...ape lagi aq nk tggl psanan kt ko ek...jap2...aq pk dlu...
1) time ko tnang nnty..aq xsure aq dpt dtg ke x...pape pown..aq minx maaf awl2 kalo aq xdpt dtg..mybe time tu aq kat pineng..
2) jge adib ko tu bek2...xpnh aq tgok hbgn ko berthan smpi 3 thun weyh...pape pown congrats..hbgn kowg direstui keluarga msg2...
3) ble dh tnang..msty akn kawen kan...kawen jgn lupe jmput aq ek..:P
4) aq nk ko thu..aq syg gilew kat ko kwn....hahahahaha...
5) good luck ok...smge ko brjye dlm spm...

p/s: to zulfa & fadh..sygg kowg ketat weyh...<3 <3 <3

Saturday, May 21, 2011

Apa yg aku suka tentang diri aku???

1.Adakah anda seorang yang baik? Kalau begitu, sila nyatakan sikap-sikap seorang yang “baik” itu?

Pendengar yang baik (tapi takde sape nak dengar apa yg aku cakap). Tak mendiskriminasi org (org yg diskriminasi aku), Nak berkawan ngan org (tapi org pulaukan aku), Suka tolong org (tapi org tak hargai), Good at housework… hehe…

2.Apakah ciri-ciri terbaik pada rupa fizikal anda?

Kulit Cerah , Tinggi , hurmm.. tu jelah kot… (padahal aku rasa tak pun), nak kata rambut lawa.., memang tak.. rambut pun gugur banyak… nak kata muka cantik mcm Tiz Zaqiyah?? langsung tak! Same goes to cute face? Pun tak langsung! Biasa2 je… pasal tu aku takde bf sampai skrg.. hahaha…

3.Bangga kat diri sendiri

Tidak. Maybe suatu masa nanti…. Hei! Kalau aku bangga kat diri aku, aku tak jadi mcm skrg la!

4.Bakat anda?

membuat kek (biasa2 je), memasak (biasa2 je),pdi men bowlink( x se pro shalin zulkefli) err…. tu je…. (sy tak berbakat pun..)

5.Nilai diri anda? (dari skala 1-10)

Mungkin dalam 3-4/10 camtu….

6.Adakah anda fikir anda akan dapat mengatasi masalah “tersebut” dan menjadi manusia normal…??

Buat masa skrg, tidak.. masa akan datang, MUNGKIN??

7.Jika anda adalah org lain, adakah anda sudi berkawan dengan ‘diri anda’ sendiri??

Yes! Sgt Sudi! Sprt yg sy katakan awal tadi, sy tak bersikap diskriminasi… sy kawan ngan semua org, namun org yg tak nak kawan dengan saya… :)

8.Adakah anda fikir org gembira berkawan dengan anda?

TIDAK! Berapa kali dah sy cakap, sy ni PELIK! So, terima kasihlah kepada beberapa kerat kawan sy yg sangat sudi berkawan dengan sy.. even sy BORING dan PELIK… Sorry sangat2…. :(

9.Antara hobi anda, mana satu yg anda paling suka? kenapa?

Surfing the internet… kenapa? Hurmm.. maybe sebab ntah, memang tak rasa bosan bila surf internet…. Rasa mcm kita di dunia lain…. tenang, tak menghadap manusia2 kotor di luar sana.. yg bersikap menindas, jahat etc… :)

10.Adakah anda pernah menerima komen positif tentang diri anda? Tak kiralah rupa paras, sikap dan sebagainya…

No KOMEN!!!!...btw...rmi.. Org kutuk adalah!

Friday, May 20, 2011

6ixth Sense - Menyesal

ape yg brlku pde ku ary nie..???

ary nie..
sungguh bosan...ary2 mkn tido...
btw...aq buat kuih ptg tadi..ia e2 kuiah gule mlke..
dbntu oleh ayhku..dn kaki menyebok...adik aq yg pling kecik skli..
skunk nie..nth die ilang kmne...
smpi skunk x blik g..
skunk aq nk tgok citer...MAHARAJA LAWAK...