How To Contact Me

Saturday, May 21, 2011

Apa yg aku suka tentang diri aku???

1.Adakah anda seorang yang baik? Kalau begitu, sila nyatakan sikap-sikap seorang yang “baik” itu?

Pendengar yang baik (tapi takde sape nak dengar apa yg aku cakap). Tak mendiskriminasi org (org yg diskriminasi aku), Nak berkawan ngan org (tapi org pulaukan aku), Suka tolong org (tapi org tak hargai), Good at housework… hehe…

2.Apakah ciri-ciri terbaik pada rupa fizikal anda?

Kulit Cerah , Tinggi , hurmm.. tu jelah kot… (padahal aku rasa tak pun), nak kata rambut lawa.., memang tak.. rambut pun gugur banyak… nak kata muka cantik mcm Tiz Zaqiyah?? langsung tak! Same goes to cute face? Pun tak langsung! Biasa2 je… pasal tu aku takde bf sampai skrg.. hahaha…

3.Bangga kat diri sendiri

Tidak. Maybe suatu masa nanti…. Hei! Kalau aku bangga kat diri aku, aku tak jadi mcm skrg la!

4.Bakat anda?

membuat kek (biasa2 je), memasak (biasa2 je),pdi men bowlink( x se pro shalin zulkefli) err…. tu je…. (sy tak berbakat pun..)

5.Nilai diri anda? (dari skala 1-10)

Mungkin dalam 3-4/10 camtu….

6.Adakah anda fikir anda akan dapat mengatasi masalah “tersebut” dan menjadi manusia normal…??

Buat masa skrg, tidak.. masa akan datang, MUNGKIN??

7.Jika anda adalah org lain, adakah anda sudi berkawan dengan ‘diri anda’ sendiri??

Yes! Sgt Sudi! Sprt yg sy katakan awal tadi, sy tak bersikap diskriminasi… sy kawan ngan semua org, namun org yg tak nak kawan dengan saya… :)

8.Adakah anda fikir org gembira berkawan dengan anda?

TIDAK! Berapa kali dah sy cakap, sy ni PELIK! So, terima kasihlah kepada beberapa kerat kawan sy yg sangat sudi berkawan dengan sy.. even sy BORING dan PELIK… Sorry sangat2…. :(

9.Antara hobi anda, mana satu yg anda paling suka? kenapa?

Surfing the internet… kenapa? Hurmm.. maybe sebab ntah, memang tak rasa bosan bila surf internet…. Rasa mcm kita di dunia lain…. tenang, tak menghadap manusia2 kotor di luar sana.. yg bersikap menindas, jahat etc… :)

10.Adakah anda pernah menerima komen positif tentang diri anda? Tak kiralah rupa paras, sikap dan sebagainya…

No KOMEN!!!!...btw...rmi.. Org kutuk adalah!

No comments:

Post a Comment