How To Contact Me

Saturday, April 28, 2012

miss my fwenz.. :')



now kol 3.48 a.m....entah kenapa malam nie aku tak bole tido...tetiba je teringat nak update blog....

ekh...lupa plak nak bagi salam...assalamualaikum semua.....setelah sekian lama aku tak update blog,,..ari nie aku nak update blog ciket...nie..aku nak cite pasal membe-membe aku kat pineng...korang tak kenal kan??...meyh cinie aku nak kenal kan....

- farah wahida -

ha...nie die yang 1st kawan aku...yang rapat kat dalam claz....NAMA DIE  farah wahidah mohd khalil... aku ngan die start rapat dari sem due (2)...memang mana2 aku g mesty ngan dia n ade lagi sowang minah nie...tapi aku dah tak rapat ngan minah sowang tu...coz bagi aku die seorang yang ********.....la nie...aku kawan ngan farah...kadang-kadang aku ngan farah nie akan berselisih faham dalam semua perkara....
ala...biasa la tu kejap jer....nanty ok la...farah nie...die memang penting kan kawan...mana tak nya...tyme aku sakit die ada ngan aku...ada sekali tu....kaki aku sakit sebab jatuh...aku pown tak tahu nak kol sapa...teros la aku kol die...terus die tolong aku.... memang saya SAYANG awak la Farah....hahahah...memang aku rasa kelakar tyme tuh...dan die nie seorang yang manja tau...itu la Farah Wahidah Mohd Khalil yang aku kenal... :)

- siti najihah-

nie pulak...nama die siti najihah ahmad....aku pown tak tahu macam mana leyh rapat ngan minah sowang nie....kalo tak silap aku...melalui Farah wahidah....bayangkan la...dari sem1 sampai sem3 nie....bole di kira bapa kali jer aku tegur die....tegur pown kalo ade perkara penting je....now,die dah jadi kawan rapat aku....die nie memang comel...dengan gelagat macam budak-budak..itu die cakap diri dia dah matang..???...memang tak la kan...huhuhuhuhu...dalam sejarah hidup aku...apa yang aku kata.... dalam diri aku.. "aku takkan rapat ngan minah nie"... xtahu la sebab per...sebab masa sem due (2)....si minah 2-3 orang dok mengata pasal die...aku pown tak tahu pape...hanya mampu gelak jer...dan aku tak masok campur...la nie...aku dah tahu die macam mana...n ape yang budak-budak tu cakap semua tak betoi.... SAYANG ko Siti Najihah...

- Nurul Farahain-

yang last.... nama dia nurul farahain ishak... die nie aku start rapat tyme aku masok keja kat Kenny Rogers....ary2 pi keja ngan die...balik jalan kaki pown sama-sama...aku rasa hilang dah berat kami setiap ary 1kg....coz jalan kaki tyme nak balik umah.... die seorang yang pemalu...bukan pemalu...teramat pemalu...sebab....kena kaco jer..mesty die jadi malu...die nie..diam2 ubi berisi tau..hahahahahaah...jangan marah erk farah....aku gurau ja....

aku sayang mereka weyh...dah la cuty n praktikal...selama 8 bulan tak dapat jumpa..insyaallah la dalam masa dalam 8 bulan.... tapi..kalo aku tetap nak tukar...last aku jumpa mereka nie 27/04/2012 jam 6.40 pagi...itu last aku jumpa dieowang...(wat ayat sedih lak aku nieyh..)

p/s: weyh.....bia aq nak cakap kat 1 dunia....mereka kawan yang terbaik...meski pun aku tak tahu sama ada belakang aku depa banyak dok mangata aku ke dak....tak pe la...aku halal kan ja...aku redha...tak semua perfect kan....memang sayang kowang la FARAH WAHIDAH , SITI NAJIHAH & NURUL FARAHAIN.. <3 <3 <3

5 comments:

  1. Replies
    1. ala....jangan la terharu siti najihah... <3 <3

      Delete
  2. kite pon nak jadi kawan awak boleh?huhu..klau blh folo blog kite ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole....nnty kter folo blow awak erk.. :)

      Delete