How To Contact Me

Friday, October 12, 2012

Dalam Kesakitan :(



Assalamualaikum.... :) ....mood tiba-tiba ja nak update blog ary nieyh...nampak tak gambar kat tu..nampak kan....so, bole la aku nak start bercerita nie.....

Firstly, niat aku nak balik keja awal hari nie....dalam kol 4.00 macam tuh (suka ati aku ja wat jadual keja sendiri :D )...huhuhu...tapi terpaksa la batal kan niat aku tu...coz ada pelawat datang dari Indonesia...so, hat staff lain-lain xdak pi sabah....tinggal aku, mak wan, cik ani and kak rima...then tak dak sapa nak tangkap gambar...nak tak nak...aku kena amik gambar....

Dalam kol 4.15 ptg macam tuh....hujan turun dengan lebatnya...wah...gelisah aku dok ngah ambik gambar...dok pikiaq ujan turun macam mana nak balik...abis ja tangkap gambar....aku ngan kak rima balik nek ofis....tumpang keta HONDA sorang Dr nie....tapi moto aku terpaksa tinggal kat situ....aku balik ofis amik barang-barang then tumpang kak rima amik moto aku....

Nak tak nak gak la... aku kena redah hujan gak ...kalo dak...kol bape aku nak sampai umah....huuhu...so, ari nie aku bawak moto dengan perlahan sebab tak Nampak jalan...tengah dok bawak moto...datang la keta dok himpit aku...sebab nak elak banjir....last-last aku jatuh....ish geram nya aku ngan keta tu...dah la tak berhenti mintak maaf ka apa....or tolong aku...blah macam tu ja...eiiiiii....sakitnya hati aku....(dalam hati dok sabaq ja)

Nasib bek la ada 1 keta nie berhenti...tolong aku....hensem plak mamat yang tolong aku nieyh...tinggi...tapi...aku cover la...dalam hati dok malu sebab jatuh...hahahah...tapi dalam keta die ada sorang pompuan...mybe dah kawin....tak jadi nak cuci mata jap.. :D .... datang-datang ja mamat tu....
            
          BOY : awak tak apa-apa?..
AKU : tak...saya taka pa-apa..
BOY : kandungan awak mcm mana??
AKU : hah??...kandungan ??...saya tak mengandung la.(sakit hati dengaq dia cakap macam 2)
BOY : abis...perut tu??
AKU : ini beg ja...saya masuk kan dalam baju hujan nie....sebab tak nak beg saya basah :D
BOY : maaf yer....tak pa...kaki awak ok?
AKU: ok ja...tapi sakit sikit sebab terhempap ngan moto...tak pa..saya bole bawak 
        moto (padahal dok menahan sakit)
BOY : ok la kalo macam tu..hati-hati yer... ^^

Hahahah...rasa kelakar gila kot....ada ka patot die cakap aku mengandung...aku kawen pown dak g....pape pown terima kasih la...sebab tolong angkat moto tu...sakit kaki aku niey...dok tahan ja...lebam-lebam dah kaki aku...

Tu  ja aku nak cita sebenaqnya...tak dak apa pun :D....okey..thanx oke...pada kamu semua...sebab membaca entry yang tak bapa best nie....

No comments:

Post a Comment