How To Contact Me

Tuesday, February 5, 2013

rindu mereka ;')


Assalamualaikum….pembuka kata setiap entry…setelah hampir dua bulan tak update blog….sampai bf sendiri pon Tanya bila nak update blog….huh…senang citer naik bersawang dah la blog aku nie…..meyh aku mula bercerita...tiba-tiba aku rasa sedih ary nie…hahaha…tak tahu sedih sebab apa….

Then teringat kat MY BEST FWENZ, sahabat …. ZAQWAN…..hari tuh dapat tahu pasal die…sedih nya….then borak ngan FATIN….kami tak sampai hati kawan kami bersedih sebegitu rupa……hurm….btw wan….sabaq ya…..kami sentiasa ada ngan ang….. :’)

Kami memang rapat…kemana selalu berempat….dengan driver kami tu… HAFRIZZ MAZLAN….kalau salah sowang tak dak…rasa tak lengkap…mana tak nya….dah selalu berempat…..kalau salah sowang sedih, sakit, or what…mesti tahu nya lah…tak bole nak simpan la kata kan..huhuhuhuhu..




OK...ABIS DAH ENTRY AKU...BYE :*

1 comment: